STARVAC

Starvac është një aparat që vepron me vakum. Motori i tij aspirues lidhet me instrumentet e masazhit të cilët janë rulona dhe ventuza në forma dhe përmasa të ndryshme, të përshtatura për zona të ndryshme të trupit (fytyrë, qafë, dekolte, trup). Nëpërmjet këtij funksioni aspirues, shtresat e lëkurës tërhiqen lart në mënyrë ritmike me një forcë e cila kontrollohet nga një manometër. Në sajë të forcës aspiruese të Starvac mund të përpunohen shtresa të thella të cilat nuk reagojnë ndaj shumicës së teknikave të tjera të trajtimit të trupit, masazheve dhe sportit.

Përdorimi i këtij aparati rekomandohet për trajtimin e celulitit, drenazh limfatik, tonifikim dhe rimodelim të trupit si dhe trajtim anti-age të fytyrës. Aparati I STARVAC  ka efekte në trup dhe në fytyrë.

Në fytyrë ai, stimulon mikroqarkullimin dhe bën të mundur oksigjenimin e saj, stimulon tonifikimin, rrit elasticitetin e lëkurës duke stimuluar aktivizimin e fibroblasteve, eksfolion qelizat e vdekura, redukton rrudhat. Në trup, ai përmirëson vaskularizimin, bën drenazh limfatik, rimodelon dhe tonifikon pjesë të ndryshme të trupit dhe bën trajtim anticelulit.

Dërgo një mesazh