Gjinekomastia

Gjinekomastia është zhvillimi i tepërt i gjëndrrës së gjirit tek meshkujt, për shkaqe të ndryshme. Ky problem mund të bëhet tepër shqetësues për personat që e vuajnë pasi ka të bëjë me imazhin e trupit mashkullor. Parimi kryesor i ndërhyrjes është reduktimi i masës së gjirit. Zakonisht përpara kësaj ndërhyrje mjeku kerkon kryerjen e analizave hormonale të pacientit. Cikatricja bëhet në kufirin e poshtëm të areolës. Ndërhyrja kryhet nën anestezi të përgjithshme dhe qëndrimi në spital/klinikë zgjat zakonisht 24 orë pas operacionit.

© Copyright 2019 - Kirurgjia Estetike Franceze | Të gjitha të drejtat e rezervuara. - Enfold Theme by Kriesi
WhatsApp chat