Keni pyetje?
Na kontaktoni!

Klinika “Champs Elysées” gjendet në qendër të qytetit të Tiranës, në lagjen e njohur si Blloku. Pozita e saj në qytet bën të mundur një kontakt të thjeshtë dhe të shpejtë, qoftë në këmbë, qoftë me automjet.

Për të planifikuar një takim, na kontaktoni në numrin tonë të telefonit:

00 355 69 20 77089.

Për të qenë më të lidhur me ne, ju mund të na ndiqni gjithashtu në rrjete sociale:

FacebookInstagram

Nëse jeni të interesuar të kontaktoni direkt me Dr. Filaj, ju mund ti shkruani atij në adresën e tij e-mail, ose ta telefononi.

Tel. 00 355 69 20 77088

E-mail: drvfilaj@gmail.com

Ose na kontaktoni në chat-in e mëposhtëm të WhatsApp  dhe do t’ju përgjigjemi në kohë reale.

Dërgo një mesazh