Lipofilling

është një tjetër teknikë e cila konsiston në injektimin në fytyrë të dhjamit autolog, të marrë nga pjesë të ndryshme të trupit tuaj, nën anestezi lokale. Në përgjithësi ky dhjamë merret nga barku, hijet apo gjunjët dhe më pas centrifugohet para se të injektohet në fytyrë. Kjo teknikë bën të mundur shtimin e vëllimit (sidomos të mollëzave, ballit, mjekrës) por gjithashtu mund të mbushë sillonet më të thella të fytyrës si sillonet nazogeniane etj. Gjithsesi edhe kjo teknikë ka inkonvenientët e saj: duhet të injektohet disa herë ose më shumë dhjamë sesa nevojitet sepse ky dhjamë ka tendencë te bjerë.

Dërgo një mesazh