• Kirurgjia estetike franceze

    Zgjidhni një kirurgji estetike moderne dhe inovative për rezultate unike dhe natyrale!

Kirurgjia estetike franceze

Zgjidhni një klinikë moderne dhe inovative të kirurgjisë estetike në Tiranë për rezultate unike dhe natyrale!

Kirurgjia estetike

Kirurgjia estetike është pjesë e kirurgjisë plastike. Kirurgjia estetike ka për qëllim zbukurimin e siluhetës, fytyrës apo rinimin e pamjes duke praktikuar akte të ndryshme…

Lexo më shumë

Mjekësia estetike

Mjekësia estetike u shfaq për herë të parë në vitet ‘90 në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe shpejt u përhap edhe në Evropë. Kjo disiplinë pati kulmin e saj me…

Lexo më shumë

Rezervoni një takim online!

Rreth Nesh

Klinika mjekësore “Champs Elysées” është një nga klinikat e para të dedikuara mjkësisë dhe kirurgjisë estetike në Shqipëri. Ajo filloi aktivitetin e saj në vitin 2006 dhe solli përvojën franceze në këtë fushë. Si në Kirurgji Estetike, ashtu edhe në Mjekësi Estetike, ne ju propozojmë shërbimet tona pas një dignostikimi të personalizuar.

Ndërhyrjet që ne propozojmë përfshijnë të gjithë trupin, fytyrën, hundën, veshët, gjirin, siluhetën, barkun, krahët, kofshët dhe pjesët intime.

Lexo më shumë

© Copyright 2019 - Kirurgjia Estetike Franceze | Të gjitha të drejtat e rezervuara. - Enfold Theme by Kriesi
Dërgo një mesazh