Rinoplastika ose plastika e hundës

Rezervo një takim për konsultën falas me një nga doktorët tanë Francezë dhe Shqiptarë!

Doktoret

Dr. Vladimir Filaj

Themelues i klinikës “Champs Elysées”, Dr. Filaj është një kirurg me eksperiencë 15-vjeçare në këtë fushë, nga të cilat 5 vite të kaluara në spitale dhe klinika në Francë, nga ku solli ekspertizën dhe mentalitetin europian në kirurgjinë estetike. Dr. Filaj është gjithashtu kirurg plastik në Qëndrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” dhe operon në spitalet dhe klinikat më të mira në vend.

Dr. Federico Loreto

Dr. Federico LORETO është i specializuar për të praktikuar të gjitha interventet në kirurgjinë plastike, riparuese dhe estetike si dhe procedurat më të shpeshta në mjekësinë estetike. Dr. Loreto ka një formim europian në këtë fushë, në Itali, Francë dhe Spanjë. Ai është diplomuar në Kirurgji Plastike në vitin 2007 dhe është formuar pranë kirurgëve të njohur në Europë. Që prej 2007 ai ka punuar në Klinikën Elysée-Montaigne në Francë.

Dr. Robert Vergerau

Dr. Vergerau është diplomuar si angiolog ne Francë. Më pas ai është diplomuar në Mjekësi Estetike, në Lazer, në Mjekësi Morfologjike dhe Anti-age, Mjekësi dhe Kirurgji kozmetike dhe shumë formime të tjera, në Francë dhe Spanjë. Ai është një referencë në mjeksësinë dhe kirurgjinë estetike në Francë dhe në Europë. Aktualisht ai jep mësim në Paris dhe Lyon për diplomat e Mjekësisë Morfologjike dhe Anti-age

Rezervo një takim për konsultën falas me një nga doktorët tanë të listuar më sipër. Plotëso formularin me të dhënat e tua dhe dërgo rezervimin.

Kontakte

Adresa:

Rruga Abdyl Frasheri, 7, 1, 23, Tiranë

Email:

drvfilaj@gmail.com

Tel:

+355 69 20 77089

Website:

www.kirurgjiaestetikefranceze.com

Rinoplastika ose plastika e hundës | Kirurgjia Estetike Franceze