Kirurgjia estetike franceze

Zgjidhni një kirurgji estetike moderne dhe inovative per rezultate unike dhe natyrale!

Rreth nesh

Klinika mjekësore “Champs Elysées” është një nga klinikat e para të dedikuara mjekësisë dhe kirurgjisë estetike në Shqipëri. Ajo filloi aktivitetin e saj në vitin 2006 dhe solli përvojën franceze në këtë fushë. Si në Kirurgji Estetike, ashtu edhe në Mjekësi Estetike, ne ju propozojmë shërbimet tona pas një diagnostikimi të personalizuar. Ndërhyrjet që ne propozojmë përfshijnë të gjithë trupin, fytyrën, hundën, veshët, gjirin, siluhetën, barkun, krahët, kofshët dhe pjesët intime.

Mos hezitoni të na kontaktoni!

Ne dhe gjithë ekipi ynë është në dispozicion për t’ju dhënë përgjigje në çdo rast dhe për çdo problem tuajin. Ne mendojmë sinqerisht që kirurgjia dhe mjekësia estetike, munden, në njëfarë mënyre, të lehtësojnë shpirtin duke trajtuar trupin. Mirëqënia e pacientit është shqetësimi ynë absolut.

Kryerja e një ndërhyrje mjekësore ose kirurgjikale mund të bëjë të mundur lehtësimin e pacientëve të cilët kanë një kërkesë specifike që lidhet me përmirësimin e imazhit të tyre dhe mund ta transformojë jetën e tyre duke përmirësuar të përditshmen e tyre.

Për të garantuar cilësinë më të mirë të shërbimeve që ne ju propozojmë, ne ju ofrojme ekspertizën e mjekëve më me reputacion në Shqipëri dhe Francë. Ju do të priteni nga profesionistë që do të kujdesen për mirëqënien tuaj gjatë gjithë kohës që ju do të kaloni në klinikën tonë. Tek ne, ju do të gjeni kirurgë me eksperiencë të gjatë në fushën e kirurgjisë estetike, anestezistë me përvojë të padiskutueshme dhe një ekip shërbimi të kujdesshëm ndaj çdo nevoje tuajën. Klinika jonë ofron një infrastrukturë që respekton normat europiane në këtë fushë, sigurinë dhe kushte higjene të panegociueshme.

Duke patur parasysh që çmimi luan një rol të rëndësishëm për pacientët tanë, ne ju garantojmë shërbimet më të mira me çmimet më të favorshme.

Me partnerin tonë, iutecredit, ne ju mundësojmë pagesa me këste për çdo shërbim, nga 5000 lekë deri në 300 000 lekë. Na kontaktoni për çdo pyetje që mund të keni!

Mos humbisni mundësinë për të patur shërbimin që dëshironi menjëherë, me një pagesë që mund të shtrihet deri në 24 muaj dhe me këste që iu përshtaten mundësive tuaja.

Dr. Vladimir Filaj

Kirurg Plastik Estetik

Themelues i klinikës “Champs Elysées”, Dr. Filaj është një kirurg me eksperiencë 15-vjeçare në këtë fushë, nga të cilat 5 vite të kaluara në spitale dhe klinika në Francë, nga ku solli ekspertizën dhe mentalitetin europian në kirurgjinë estetike. Dr. Filaj bën gjithmonë gjestin e duhur mjekësor, pasi i ka dhënë vetes kohën për të reflektuar së bashku me pacientin. Me aftësi të padiskutueshme në teknikat mjekësore, ai pret në klinikë pacientët e tij, në një klimë besimi dhe respekti. Ai dëgjon me vëmendje kërkesat e tyre për t’iu përgjigjur plotësisht pritshmërive të tyre.

Dr. Filaj është gjithashtu kirurg plastik në Qëndrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” dhe operon në spitalet dhe klinikat më të mira në vend.

Ai është diplomuar si kirug në Shqipëri. Pas kësaj është diplomuar në Kirurgji në Universitetin e Clermont-Ferrand, Francë, diplomuar në Përdorim Mediko-Kirurgjikal të Lazerit në Universitetin e Montpellier, diplomuar në Kirurgji Plastike të Skalpit në Universitetin e Lyon-it.

Ai është anëtar i AFME (Shoqata Franceze e Mjekësisë Estetike) dhe i SFL (Shoqata Franceze e Lipoplastisë) si dhe shoqatave mjekësore në vend.

Ai është Doktor i Shkencave në Universitetin e Mjekësisë në Tiranë dhe jep mësim për specializantët në Kirurgji Plastike. Ai merr pjesë në mënyrë të vazhdueshme, në kongrese, konferenca dhe seminare brenda dhe jashtë vendit duke qenë në lidhje të vazhdueshme me teknikat më të avancura të fushës.
Për më shumë mbi Dr. Filaj mund të konsultoni në web : www.vladimirfilaj.com

Dr. Federico Loreto

Kirurg Plastik Estetik

Dr. Federico LORETO është i specializuar për të praktikuar të gjitha interventet në kirurgjinë plastike, riparuese dhe estetike si dhe procedurat më të shpeshta në mjekësinë estetike

Dr. Loreto ka një formim europian në këtë fushë, në Itali, Francë dhe Spanjë. Ai është diplomuar në Kirurgji Plastike në vitin 2007 dhe është formuar pranë kirurgëve të njohur në Europë. Që prej 2007 ai ka punuar në Klinikën Elysée-Montaigne në Francë.
Aktualisht ai praktikon në Paris ku, së bashku me specialistë të tjerë, merret me fushën e estetikës, lazer, peeling, mjekësi dhe kirurgji estetike.

Dr. Loreto është i specializuar në veçanti në kirurgjinë e fytyrës, të gjirit dhe riparimin e pasojave pas humbjeve të mëdha në peshë. Karakteristika e tij qëndron në rëndësinë që ai i jep konsultave të pacientëve, përshtatjes dhe personalizimit të çdo rasti. Asnjë intervent nuk është asnjëhërë i njëjtë, pasi çdo pacient imponon një teknikë dhe kirurgji të ndryshme nga të tjerët.

Për më shumë mbi Dr. Federico Loreto mund të konsultoni në web : www.drloreto.com

Dr. Robert Vergerau

Angiolog dhe Kirurg Estetik

Dr. Vergerau është diplomuar si angiolog ne Francë. Më pas ai është diplomuar në Mjekësi Estetike, në Lazer, në Mjekësi Morfologjike dhe Anti-age, Mjekësi dhe Kirurgji kozmetike dhe shumë formime të tjera, në Francë dhe Spanjë.

Ai është një referencë në mjeksësinë dhe kirurgjinë estetike në Francë dhe në Europë.

Dr. Vergerau është anëtar i shoqatës së Kirurgjisë dhe Mjekësisë Dermatologjike që prej 1976, President themelues i Kolegjit Kombëtar të Mjekësisë Estetike në 1988, President themelues i Sindikatës Kombëtare të Mjekësisë Morfologjike dhe Anti-âge në 2004.

Me një eksperiencë më shumë se 30-vjeçare, Dr. Vergerau njihet për një kontribut të rëndësishëm në Mjëkësinë Estetike. Aktualisht ai jep mësim në Paris dhe Lyon për diplomat e Mjekësisë Morfologjike dhe Anti-âge.

© Copyright 2019 - Kirurgjia Estetike Franceze | Të gjitha të drejtat e rezervuara. - Enfold Theme by Kriesi
Dërgo një mesazh