Rindërtimi i himenit

Himenoplastika është një ndërhyrje që synon rindërtimin e integritetit të himenit apo rindërtimin e një anatomie si ajo e virgjërisë. Pavarësisht arsyeve për të cilat kërkohet, ky intervent është plotësisht i mundur, pavarësisht moshës apo numrit të raporteve seksuale të kryera. Edhe ky intervent realizohet në kushte ambulatore dhe nën anestezi lokale. Fijet janë të tretshme dhe zhduken pas 3 javësh. Pacientja mund të bëjë dush normalisht që të nesërmen. Këshillohet një kontroll pas 3 javësh për të parë rezultatin e kirurgjisë.

Dërgo një mesazh